Vinbjergsnegl – 7. dag i pleje

Vågnet op igen

Mit plejebarn – vinbjergsneglen,  som jeg fandt med et hul i sit sneglehus for 7 dage siden – er frisk igen. I går var jeg bekymret, fordi den havde lukket sig helt inde sit hus. Jeg dryppede lidt vand på den i går aftes, og her til morgen var den ude og kravlede lidt rundt.

Det tyder på, at det var for at beskytte sig mod udtørring, at den havde lukket sig inde.

Det ser ud til, at den også er godt i gang med at danne ny skal hen over hullet. Jeg håber, at den snart begynder at spise noget. Jeg har fået nogle gode råd i facebook gruppen Have Tips Tricks og Ideer. Sepiaskal blandet med havregrød og banan skulle være godt for sådan en snegl, der skal komme sig. Det må jeg se om jeg kan finde.

Se forrige indlæg om vinbjergsneglen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *