Æggelatte

Æggelatte:

til et stort IKEA- glas

Ingredienser

  • 1 pasteuriseret æg
  • 1 spsk kokosolie (jeg bruger den med neutral smag, men hvis man er vild med kokos så brug alm.)
  • 1 spsk smør
  • 1/4-1/2 dl piskefløde (efter smag)
  • 1-2 tsk Nescafé (kommer an på smag)
  • 1/2-1 tsk kakaopulver (kan undlades, er ikke rigtig LCHF)
  • 1/2 tsk vanilje (ikke vaniljesukker)
  • lidt over 1/2 glas kogt vand (så varmt som muligt)

Vejledning

Blend æg, kokosolie og smør med stavblender, tilsæt piskefløde imens.

I et andet glas hælder du kogende vand, Nescafé, kakao og vanilje.

Når du har blendet æggemassen, hælder du kaffeblandingen i imens der stadig blendes.

Tip

Man kan undlade piskefløde og tilsætte lidt vand eller kokosmælk i stedet.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *