Ostechips og Squashchips

Ostechips

Der er ikke en decideret opskrift på disse.

Man skal bruge 2-3 slags oste af eget valg (helst kun den ene en blød slags – jeg bruger revet mozarella som den bløde også fint revet parmesan og en revet hård gouda som de hårde).

Bland de 3 ost i en skål.

Læg det i små bunker på en bradepande med bagepapir (tryk dem flade).

Drys evt. med krydderier og hvis det ikke er salte oste så drys også med salt.

Bag i ovnen ved 220 grader til de er brune og sprøde.

Køl ned og spis samme dag (de er ikke spændende dagen efter).

 

Squash-chips

Skær en squash i tynde skiver (så tyndt som du kan).

Pensl med olie eller vend dem i olie.

Læg dem på en bageplade med bagepapir.

Drys med valgfrie krydderier og salt (ikke for meget salt).

Bag ved 190-200 grader til de er brune, vend dem og bag til de er brune på den anden side.

Køl ned og spis samme dag (de er ikke spændende dagen efter).

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *