Æggelatte:
til et stort IKEA- glas
Ingredienser
- 1 pasteuriseret æg
- 1 spsk kokosolie (jeg bruger den med neutral smag, men hvis man er vild med kokos så brug alm.)
- 1 spsk smør
- 1/4-1/2 dl piskefløde (efter smag)
- 1-2 tsk Nescafé (kommer an på smag)
- 1/2-1 tsk kakaopulver (kan undlades, er ikke rigtig LCHF)
- 1/2 tsk vanilje (ikke vaniljesukker)
- lidt over 1/2 glas kogt vand (så varmt som muligt)
Vejledning
Blend æg, kokosolie og smør med stavblender, tilsæt piskefløde imens.
I et andet glas hælder du kogende vand, Nescafé, kakao og vanilje.
Når du har blendet æggemassen, hælder du kaffeblandingen i imens der stadig blendes.
Tip
Man kan undlade piskefløde og tilsætte lidt vand eller kokosmælk i stedet.