Kernebrød

1 lille brødform

Ingredienser

  • 1 dl lagereddike
  • 35 g chiafrø
  • 5 æg (L)
  • 175 goudaost
  • 60 g hørfrø
  • 55 g sesamfrø
  • 35 g solsikkekerner
  • 35 g græskarkerner
  • 1 tsk bagepulver
  • 1,5 spsk pofiber
  • 1 spsk fiberhusk (den gule)
  • 75 g valnøddekerner
  • 1/2 tsk salt
  • valgfri fedtstof til at smøre formen

Vejledning

Tænd ovnen på 160 grader varmluft.

Bland eddike og chiafrø (lad stå til chia suger væsken).

Bland alle tørre ting, men gem halvdelen af sesamfrøene.

Riv osten på den grove del af rivejernet.

Bland det i de tørre ingredienser.

Slå æggene deri og eddike/chia oveni.

Rør blandingen sammen med en dejskraber el. lign.

Smør brødformen.

Hæld dejen deri og glat overfladen og drys med de sidste sesamfrø.

Bag brødet midt i ovnen i 1,5 time.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *