Strombolidej til pizza eller pølsehorn

 

Strombolidej kan bruges til mange forskellige ting. Opskriften her er til for eksempel en almindelige størrelse pizza eller 10 pølsehorn.

Ingredienser

  • 140 g revet mozarella
  • 1 æg (M/L)
  • 5 spsk pofiber
  • evt krydderier (jeg bruger tit knust chili, oregano, timian)

Vejledning

Smelt osten ved svag varme i en gryde.

Når osten er helt smeltet, slukkes der for varmen og ægget røres i og der drysses/røres pofiber i til det samler sig til en kugle.

Du kan nu lægge den på bagepapir og rulle den ud (nemmest med bagepapir ovenpå også).

Så er den klar til det den skal bruges til. Ved pizzabund og tærtebund synes jeg det er bedst at forbage.

Til pølsehorn skæres den udrullede dej ud i 10 firkanter, som hver rulles om en halv pølse. Bages ved 175 grader til dejen er gylden.

Husk, at pølserne skal opfylde LCHF-kravene – altså for eksempel uden mel.

Tip

Kan bruges som pizzabund, tærtebund, pølsehorn, fladbrød eller til at lave indbagte ting.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *