Ostechips
Der er ikke en decideret opskrift på disse.
Man skal bruge 2-3 slags oste af eget valg (helst kun den ene en blød slags – jeg bruger revet mozarella som den bløde også fint revet parmesan og en revet hård gouda som de hårde).
Bland de 3 ost i en skål.
Læg det i små bunker på en bradepande med bagepapir (tryk dem flade).
Drys evt. med krydderier og hvis det ikke er salte oste så drys også med salt.
Bag i ovnen ved 220 grader til de er brune og sprøde.
Køl ned og spis samme dag (de er ikke spændende dagen efter).
Squash-chips
Skær en squash i tynde skiver (så tyndt som du kan).
Pensl med olie eller vend dem i olie.
Læg dem på en bageplade med bagepapir.
Drys med valgfrie krydderier og salt (ikke for meget salt).
Bag ved 190-200 grader til de er brune, vend dem og bag til de er brune på den anden side.
Køl ned og spis samme dag (de er ikke spændende dagen efter).