Chiaknækbrød

20 stk

Ingredienser:

  • 1 dl chiafrø
  • 2 dl vand + 1/2 dl vand
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkefrø
  • 1,5 dl græskarfrø
  • 1 tsk salt (eller efter smag, jeg bruger lidt mere, men er også vild med salt)

Vejledning:

Bland chiafrø med 2 dl vand (til det geleteres, tager få minutter).

Bland de resterende frø/kerner og salt i en skål.

Tilsæt Chia-geleen og mas det godt sammen.

Tilsæt 1/2 dl vand og mas godt sammen igen.

Fordel massen ud på en bageplade med bagepapir (brug evt. et ekstra stykke bagepapir ovenpå når du trykker det ud på bagepladen). Det skal fylde hele bagepladen (alm. ovn størrelse).

Bag i ovnen ved 160 grader i 30 min.

Tag ud og skær i 20 stykker (evt. med pizzaskærer).

Sæt i ovnen igen i ca 30 min mere (hold øje med dem).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *