Squashboller

12 stk

Ingredienser:

  • 4 æg
  • 1 dl creme fraiche 38 eller græsk yoghurt
  • 3/4 dl sesamfrø
  • 1/4 chiafrø
  • 4-6 spsk fiberhusk (den gule)
  • 2 tsk bagepulver
  • 2-3 tsk salt (efter smag)
  • 1/dl blendede mandler eller mandelmel
  • 1 squash

 

Vejledning:

Riv squashen og bland med salt, lav det trække til du kan dræne væsken ud.

Rør æg, creme fraiche, kerner/frø, squash sammen.

Bland fiberhusk, mandelmel, bagepulver sammen i en anden skål.

Bland de to blandinger sammen.

Lad dejen hvile, til det har suget væsken (ca 10 min) hvis dejen ikke er fast så tilsæt ekstra fiberhusk.

Bag på varmluft ved 200grader til de lyder hule, når du banker i bunden af dem.

 

Tip:

Kan fryses.

Du kan undlade squash og lidt mindre fiberhusk, så har du græske yoghurt-boller i stedet.

Er gode som burgerboller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *